VERZENDEN

Vind hier het antwoord op jouw vraag over de verzending van je bestelling?

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

De verzending is gratis binnen Nederland bij alle bestellingen vanaf € 70,-. Is het bestelbedrag lager, dan zijn de verzend- en verpakkingskosten € 5,95 per bestelling. Bla-Bla Classics verzendt alleen in Nederland.

Voor de verzending van bestellingen werken wij samen met DPD Pakketservice. Bestellingen worden als pakket verzonden naar het door jou opgegeven afleveradres. Zodra het pakket is verzonden, ontvang je een e-mail met een Track & Trace link waarmee je het pakket online kunt volgen. Ben je niet thuis op het moment van bezorging dan zal de zending worden geleverd aan een servicepunt en heb je 7 dagen de tijd om de zending op te halen.

Wij doen er alles aan jouw bestelling snel te bezorgen. Voorradige artikelen die op werkdagen zijn besteld worden dezelfde dag verwerkt en aangeboden aan DPD. Deze pakketten zullen binnen 1 a 2 werkdagen worden geleverd. In aanloop naar feestdagen kan het vaak druk zijn bij DPD. Hierdoor zijn sommige pakketten langer onderweg. Bestel daarom op tijd en houd je Track & Trace goed in de gaten. Mocht het toch voorkomen dat je pakket vertraagd is dan zul je hiervan middels mail van op de hoogte worden gehouden.

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een Track & Trace link per e-mail. Hiermee kun je het pakket online volgen op de website van DPD. DPD bezorgt bestellingen op maandag t/m vrijdag. Heb je vragen over de status of bezorging van je pakket, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon of klantenservice@blablaclassics.nl.
Ja, in het bestelproces is het mogelijk om een ander afleveradres in te vullen.
Nee, Bla-Bla Stores verzendt alleen in Nederland.

CONTACT

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

OPENINGSTIJDEN

Maandag : 12.00 – 17.30 uur
Dinsdag : 10.00 – 17.30 uur
Woensdag : 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag : 10.00 – 17.00 uur