Toont alle 4 resultaten

PME Legend T-Shirts

PME Legend staat bekend vanwege de fijne details en het comfort van de kleding. Het merk is gebaseerd op de wereld van vrachtpiloten en klassieke Amerikaanse propellervliegtuigen. Je ziet dit terug in elke PME Legend collectie. Wij hebben de beste t-shirts van PME Legend voor jou geselecteerd. De T-shirts bevatten het logo, of de badge, van PME Legend en zijn tot in de details afgewerkt met uitstekende kwaliteit. Bekijk de volledige collectie hier!

PME Legend T-Shirts collectie

De ontwerpen van PME Legend zijn geïnspireerd door de vrachtpiloten en staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Dit zie je ook goed terug in de t-shirt collectie. Bij Bla-Bla Classics hebben we verschillende stijlen t-shirts in de aanbieding. Dit zijn T-shirts met ronde hals tot polo’s. De collectie van PME is erg gevarieerd en kunnen met elke look gecombineerd worden.

De T-Shirts zijn ook nog eens goed te combineren met een PME jas, jeans of een sweater. PME Legend maakt gebruik van materialen met een uitstekende kwaliteit waardoor je er lang plezier van hebt. De kleuren van de t-shirts zijn geselecteerd aan de hand van de seizoenskleuren.

PME Legend T-shirts online bestellen

Shop jouw T-Shirts online bij Bla-Bla Classics want voor een klassieke look zit je goed bij PME. De t-shirts bestel je makkelijk bij Bla-Bla Classics online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je t-shirt thuis laten bezorgen maar ook ophalen in onze winkel in Apeldoorn. Zoek je nog meer gave t-shirts van andere topmerken? Ga dan naar alle T-shirts ! of kom naar onze winkel aan de Hoofdstraat 123A in Apeldoorn.

Vergeet niet om de sale in de gaten te houden. We hebben regelmatig online deals zodat je jouw T-Shirt goedkoop kunt bestellen. Mis het niet!