GARANTIE & KLACHTEN

Heb je een vraag over de garantie of een klacht? Vind hier jouw antwoord.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Je kan een klacht indienen per e-mail, telefonisch, per post of in de winkel. Nadat je klacht is ingediend gaan wij deze beoordelen en proberen we vervolgens samen met jou tot een passende oplossing te komen. Wij reageren uiterlijk binnen 14 dagen inhoudelijk op je klacht.

Bla-Bla Stores BV
Korenstraat 112
7311 LP Apeldoorn
Nederland
Tel: 055-2016535
E-mail: klantenservice@blablaclassics.nl

Bij een klacht kijken wij naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Daarnaast heb je alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • Beschadiging door opzet op nalatigheid
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Normale slijtage
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Je hebt garantie op alle artikelen die je bij Bla-Bla Classics koopt. Bij een klacht kijken wij naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bij een gegronde klacht vergoeden wij alle kosten binnen de garantietermijn. Naast de (fabrieks) garanties gelden onverminderd de rechten die je hebt als consument op basis van de wet. Na afloop van het (fabrieks) garantietermijn kan je met een gegronde klacht nog steeds bij ons terecht. Samen proberen we dan tot een passende oplossing te komen.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@blablaclassics.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

CONTACT

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

OPENINGSTIJDEN

Maandag : 12.00 – 17.30 uur
Dinsdag : 10.00 – 17.30 uur
Woensdag : 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag : 10.00 – 17.00 uur